Skip to main content

Σειρά εξειδικευμένων προϊόντων για ενυδάτωση, προστασία και φροντίδα του δέρματος, χωρίς τσιμπήματα.

Galesyn® Insect Repellent FAMILY

Εντομοαπωθητικό spray με IR3535 20%

Εγγυημένη σύνθεση με 20% IR3535 για αποτελεσματική δράση ενάντια στα κουνούπια και τα τσιμπούρια. Ιδανικό για όλη την οικογένεια.

• Με το δραστικό συστατικό IR3535 (20% κ.β.), που έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και συστήνεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το ΚΕΕΛΠΝΟ για την προφύλαξη από τα κουνούπια
• Προστασία έως και 8 ώρες
• Άοσμο
• Χωρίς συντηρητικά και parabens
• Κατάλληλο για βρέφη, παιδιά και ενήλικες
• Δεν κολλάει και δεν προκαλεί φαγούρα
• Δερματολογικά ελεγμένο
• Δεν θεωρείται τοξικό για το υδάτινο περιβάλλον
• Διατίθεται σε συσκευασία spray 100ml, με αντλία ψεκασμού χωρίς προωθητικά αέρια – φιλική προς το περιβάλλον, κατάλληλη και για ταξίδι με αεροπλάνο

Αναζητήστε το στα φαρμακεία!

Οδηγίες Χρήσης: Εφαρμόστε το προϊόν ομοιόμορφα στο εκτεθειμένο δέρμα και απλώστε την απαιτούμενη ποσότητα προϊόντος ώστε να καλύψετε ομοιόμορφα τα μέρη του σώματος που δεν καλύπτονται από τα ρούχα. Για εφαρμογή στο πρόσωπο, ψεκάστε πρώτα μια ποσότητα του προϊόντος στην παλάμη του χεριού και απλώστε ακολούθως στο δέρμα του προσώπου, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Η εφαρμογή σε παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών θα πρέπει να γίνεται από ενήλικα. Μην εφαρμόζετε το προϊόν σε εκδορές, τραύματα, φρεσκοξυρισμένο ή ερεθισμένο δέρμα. Μη χρησιμοποιείτε κάτω από τα ρούχα. Σε περίπτωση έντονης εφίδρωσης ή μετά από κολύμπι, το προϊόν θα πρέπει να εφαρμοστεί ξανά.

Συχνότητα εφαρμογής: Το προϊόν εφαρμόζεται συνήθως μία φορά ημερησίως.
Σε περιπτώσεις που απαιτηθεί επανάληψη της εφαρμογής, ο μέγιστος αριθμός εφαρμογών ημερησίως δεν μπορεί να υπερβαίνει:
Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών: τρεις φορές ημερησίως.
Παιδιά μεταξύ 2 και 12 ετών: δύο φορές ημερησίως.
Παιδιά κάτω των 2 ετών: μία φορά ημερησίως

Χειριστείτε τα προϊόντα με υπευθυνότητα.
Να φυλάσσονται μακριά από παιδιά.
Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν, πριν από τη χρήση.

IR 3535

Το IR3535 ή βουτυλακετυλαμινοπροπιονικός αιθυλεστέρας, είναι εντομοαπωθητικό σώματος που απωθεί και προστατεύει από ένα ευρύ φάσμα διαφόρων εντόμων, όπως κουνούπια (συμπ. κουνούπι Τίγρης), τσιμπούρια και σκνίπες, μειώνοντας την έκθεση σε εντομογενείς ασθένειες όπως ο Ζίκα, η ελονοσία ή ο Δάγγειος πυρετός. Η δομή του IR3535 βασίζεται στη βήτα-αλανίνη, ένα β-αμινοξύ που υπάρχει στη φύση, γεγονός που επιτρέπει στο IR3535 να διαθέτει ένα εξαιρετικό προφίλ ασφάλειας. Γενικά, το IR3535 είναι ασφαλές για χρήση ακόμη και σε βρέφη, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες. Είναι βιοδιασπώμενο και αποδομείται πλήρως στο περιβάλλον σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι άχρωμο, άοσμο υγρό που μπορεί να εφαρμοστεί από τους ενήλικες ακόμα και πριν τον ύπνο. Ιδανικό για όλη την οικογένεια, υπαίθριες δραστηριότητες και ταξίδια σε χώρες που έχουν εντοπιστεί  λοιμώξεις Δάγκειου πυρετού, από ιούς Chikungunya ή Ζίκα και ιού του Δυτικού Νείλου.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Ethyl butylacetylaminopropionate (IR3535) 20% β/β, βοηθητικές ουσίες 80% β/β

Galesyn® Emulsion

Ενυδατικό γαλάκτωμα με αιθέρια έλαια και για προστασία από τα έντομα

Μοναδική σύνθεση με έλαια ευκαλύπτου, κέδρου, γαρύφαλλου, ινδικής πασχαλιάς και βανίλια, δεξπανθενόλη και αλλαντοΐνη. Ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες όλες τις εποχές και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

• Διπλή δράση – ενυδάτωση δέρματος και προστασία από τα έντομα
• Ποσοστό φυσικής προέλευσης συστατικών: 88%
• Με υπέροχο φυσικό άρωμα
• Χωρίς συντηρητικά, parabens, συνθετικά χρώματα και αρώματα
• Με συστατικά φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας
• Μη λιπαρή σύνθεση – απορροφάται αμέσως
• Δερματολογικά ελεγμένο
• Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών
• Διατίθεται σε συσκευασία spray 100ml, με αντλία ψεκασμού χωρίς προωθητικά αέρια – φιλική προς το περιβάλλον, κατάλληλη και για ταξίδι με αεροπλάνο

Αναζητήστε το στα φαρμακεία!

Οδηγίες Χρήσης: σε στεγνό και καθαρό δέρμα, ψεκάστε το γαλάκτωμα και απλώστε ομοιόμορφα στα εκτεθειμένα σημεία του σώματος. Για εφαρμογή στο πρόσωπο, βάλτε μικρή ποσότητα προϊόντος στις παλάμες των χεριών σας και απλώστε το προσεκτικά αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και το στόμα. Μην ψεκάζετε απευθείας στο πρόσωπο. Πλύνετε καλά τα χέρια σας μετά τη χρήση.  Μην εφαρμόζετε στις παλάμες των παιδιών. Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται από ενήλικα. Μόνο για εξωτερική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τους βλεννογόνους και τα μάτια. Να μην χρησιμοποιείται σε πάσχον η ερεθισμένο δέρμα. Φυλάξτε το προϊόν σε δροσερό, ξηρό, καλά αεριζόμενο χώρο, μακριά από τρόφιμα και σε σημείο που δεν μπορούν να φθάσουν παιδιά.

ΕΛΑΙΟ ΙΝΔΙΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ

Το λάδι που παραλαμβάνεται από τους σπόρους του δέντρου της Ινδικής Πασχαλιάς (Neem oil, Melia azadirachta L., Meliaceae). Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά. Μαλακώνει και λειαίνει το δέρμα. Χρησιμοποιείται ευρέως για τη γνωστή εντομοαπωθητική του δράση.

ΕΛΑΙΟ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΥ

Το πτητικό έλαιο που λαμβάνεται από τα φρέσκα φύλλα του ευκαλύπτου (Eucalyptus globulus, Myrtaceae). Ισχυροποιεί το άρωμα των προϊόντων στα οποία περιλαμβάνεται, στην αρωματοθεραπεία και βοηθά στη διατήρηση του δέρματος σε καλή κατάσταση. Επίσης, χρησιμοποιείται ευρέως για την κλινικά αποδεδειγμένη εντομοαπωθητική του δράση.

ΕΛΑΙΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ

Αιθέριο έλαιο που παραλαμβάνεται με απόσταξη από το φυτό Eugenia caryophyllus, Myrtaceae.(syn. Syzygium aromaticum). Δίνει ένα ευχάριστο άρωμα, μπορεί να λειτουργήσει ως τονωτικό, δημιουργώντας μια αίσθηση ευεξίας στο δέρμα και βοηθά στη διατήρησή του σε καλή κατάσταση. Επίσης, χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία. Είναι πλούσιο σε ευγενόλη που παρουσιάζει μυκητοκτόνο, αντιβακτηριδιακή και εντομοαπωθητική δράση.

ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε, ΔΕΞΠΑΝΘΕΝΟΛΗ, ΑΛΛΑΝΤΟΪΝΗ, ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ, ΚΑΠΡΥΛΙΚΑ ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ

Συστατικά που περιποιούνται το δέρμα, συμβάλλοντας στη διατήρησή του σε καλή κατάσταση.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Aqua, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Glycerin, Potassium Cetyl Phosphate, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Methylpropanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sorbitan Stearate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Melia Azadirachta Indica Seed Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Juniperus Virginiana Oil, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Vanillin, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Sodium Citrate, Phenylpropanol, Pentylene Glycol, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Oleoyl Sarcosinate, Sodium Phytate, Sodium Chloride, Sodium Oleate, Alcohol, Eugenol, Limonene

Galesyn® After Nip

Απαλό, καταπραϋντικό, δροσιστικό gel

Μοναδική σύνθεση με αλόη, εκχύλισμα χαμομηλιού, εκχύλισμα πεντάνευρου και αιθέριο έλαιο λεβάντας. Ενισχυμένη με πανθενόλη και αλλαντοϊνη. Τα φυτικά συστατικά καταπραΰνουν το δέρμα και προσφέρουν αίσθηση δροσιάς.

• Χωρίς αμμωνία
• Ποσοστό φυσικής προέλευσης συστατικών: 96%
• Άμεσα αποτελεσματικό
• Χωρίς parabens, συνθετικά χρώματα και αρώματα
• Με συστατικά φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας
• Δερματολογικά ελεγμένο
• Μη λιπαρή σύνθεση – απορροφάται αμέσως
• Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών
• Διατίθεται σε μεγάλη πρακτική συσκευασία των 30ml

Αναζητήστε το στα φαρμακεία!

Οδηγίες Χρήσης: Απλώστε άμεσα στην περιοχή με απαλές κινήσεις. Επαναλάβετε για όσο χρειάζεται. Εξωτερική χρήση. Φυλάξτε το προϊόν σε δροσερό, ξηρό, καλά αεριζόμενο χώρο, σε σημείο που δεν μπορούν να φθάσουν παιδιά.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙΟΥ, ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΠΕΝΤΑΝΕΥΡΟΥ

Συστατικά που περιποιούνται το δέρμα συμβάλλοντας στη διατήρηση του σε καλή κατάσταση. Χρησιμοποιούνται παραδοσιακά ως καταπλάσματα για την καταπράυνση του δέρματος από τσιμπήματα εντόμων.

ΧΥΜΟΣ ΦΥΛΛΩΝ ΑΛΟΗΣ

Ο χυμός που παραλαμβάνεται από τα φύλλα του φυτού της Αλόης (Aloe barbadensis, Liliaceae). Περιποιείται το δέρμα συμβάλλοντας στη διατήρηση του σε καλή κατάσταση. Η αλόη βέρα χρησιμοποιείται ευρέως σε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης λόγω αναφερόμενης ευεργετικής ενυδατικής και αναζωογονητικής δράσης.

ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ

Το πτητικό έλαιο που παράγεται από τα άνθη της Λεβάντας, Lavandula angustifolia, Labiatae. Μπορεί να λειτουργήσει ως τονωτικό, δημιουργώντας μια αίσθηση ευεξίας στο δέρμα.

ΑΛΛΑΝΤΟΪΝΗ, ΔΕΞΠΑΝΘΕΝΟΛΗ, ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ, ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΜΕΝΘΥΛΙΟ

Η αλλαντοΐνη και η γλυκερίνη δρουν προστατευτικά στο δέρμα μέσω αποφυγής επιβλαβών επιπτώσεων από εξωτερικούς παράγοντες και όπως και η δεξπανθενόλη περιποιούνται το δέρμα βοηθώντας το να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.
Το γαλακτικό μενθύλιο προσφέρει μία ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς στο δέρμα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Aqua, Hydroxyethyl Cellulose, Glycerin, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Lavandula Angustifolia Oil, Pentylene Glycol, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Oleoyl Sarcosinate, Sodium Chloride, Disodium Sulfoacetate, Sodium Oleate, Sodium Sulfate, Allantoin, Menthyl Lactate, Plantago Major Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Water, Linalool, Limonene

Galesyn® After Bite JellyFish

 Λοσιόν για καταπράυνση από τα τσιμπήματα μεδουσών

Λοσιόν σε μορφή spray που καταπραΰνει και προσφέρει αίσθηση δροσιάς στα σημεία που έχουν έρθει σε επαφή με μέδουσες και τσούχτρες. Μοναδική σύνθεση με διττανθρακικό νάτριο (baking soda), αλόη και γλυκερίνη.

• Χωρίς αμμωνία
• Άοσμη
• Άμεση ανακούφιση
• Μη λιπαρή σύνθεση – απορροφάται αμέσως
• Κατάλληλη για παιδιά άνω των 3 ετών
• Εύχρηστη συσκευασία 125ml

Αναζητήστε την στα φαρμακεία!

Οδηγίες Χρήσης: ψεκάστε τη λοσιόν απευθείας το σημείο επαφής του δέρματος με τη μέδουσα (τσούχτρα), ή τα έντομα. Για εφαρμογή στο πρόσωπο, μη ψεκάζετε απευθείας σε αυτό, αλλά πρώτα βάζετε στις παλάμες των χεριών σας και στη συνέχεια απλώστε προσεκτικά στο πρόσωπο αποφεύγοντας τα μάτια και το στόμα. Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Η εφαρμογή σε παιδιά να γίνεται από ενήλικο άτομο. Να μην χρησιμοποιείται σε επιφάνειες δέρματος με εγκαύματα από τον ήλιο, φουσκάλες, σκασίματα, κ.ά. Πλύνετε τα χέρια σας μετά τη χρήση. Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή. Μη το χρησιμοποιείτε σε περίπτωση αλλεργίας σε κάποιο από τα συστατικά του. Να φυλάσσεται σε δροσερό μέρος αποφεύγοντας την άμεση έκθεση στον ήλιο.

galesyn_after_bite_jellyfish
ΔΙΤΤΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ

Λευκό στερεό με ελαφρώς αλμυρή, αλκαλική γεύση. Άλλες ονομασίες: μαγειρική σόδα (baking soda), όξινο ανθρακικό νάτριο και διττανθρακική σόδα (bicarbonate of soda). Χρησιμοποιείται ευρέως για τη φροντίδα του προσβεβλημένου δέρματος ύστερα από επαφή με μέδουσες.

ΧΥΜΟΣ ΦΥΛΛΩΝ ΑΛΟΗΣ

Ο χυμός που παραλαμβάνεται από τα φύλλα του φυτού της Αλόης (Aloe barbadensis, Liliaceae). Περιποιείται το δέρμα συμβάλλοντας στη διατήρηση του σε καλή κατάσταση. Η αλόη βέρα χρησιμοποιείται ευρέως σε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης λόγω αναφερόμενης ευεργετικής ενυδατικής και αναζωογονητικής δράσης.

ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ

Η γλυκερίνη είναι ένα παχύρρευστο, άχρωμο και άοσμο υγρό που έχει γλυκιά γεύση. Είναι υγροσκοπικής φύσης. Χρησιμοποιείται στη βιομηχανία προσωπικής περιποίησης λόγω των ενυδατικών της ιδιοτήτων. Βελτιώνει την απαλότητα, παρέχει λίπανση και δρα ως υγραντικό.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Aqua, Sodium Bicarbonate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Glycerin, Aloe Vera Gel, Xanthan Gum

Σειρά εξειδικευμένων προϊόντων κατά της τριχόπτωσης.

Anti Hair Loss Solutions

Περισσότερα