Skip to main content

Σειρά εξειδικευμένων προϊόντων που συμβάλλουν στη μείωση της τριχόπτωσης.

Μοναδική σύνθεση και πρωτοποριακός σχεδιασμός για αποτελεσματική φροντίδα και ενδυνάμωση του τριχωτού της κεφαλής.

Anti Hair Loss Shampoo 300ml
Δείτε περισσότερα
Anti Hair Loss Lotion 100ml
Δείτε περισσότερα
Hair, Skin & Nails 120caps
Δείτε περισσότερα

Galesyn® Anti Hair Loss Shampoo

Σαμπουάν που ενδυναμώνει τις τρίχες συμβάλλοντας στη μείωση της τριχόπτωσης.

Περιέχει το δραστικό συστατικό Baicapil™ (συνδυασµός εκχυλισµάτων Scutellaria Baicalensis root, Glycine Soja Germ & Triticum Vulgare Germ) που τροφοτονώνει την ανάπτυξη των τριχών, ενδυναμώνει τους θύλακες και αυξάνει την πυκνότητα των μαλλιών, και το Vitahair Complex (σύµπλεγµα Βιταµινών Ε, C, Α, Β1, Β3, Β5, Β8 με εκχυλίσµατα δενδρολίβανου, θυµαριού και τσουκνίδας) που δρα κατά της τριχόπτωσης. Η μοναδική του σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με φυσικά θρεπτικά και ενυδατικά συστατικά που αυξάνουν τον όγκο και την ελαστικότητα στα μαλλιά, προσθέτουν λάμψη, θρέφουν και επανορθώνουν τα κατεστραμμένα μαλλιά.

Προσφέρει πλούσιο αφρισµό, διευκολύνει το χτένισµα και είναι ιδανικό για συχνή χρήση. Περιέχει ήπια επιφανειοδραστικά, διασφαλίζοντας έτσι τον αποτελεσµατικό καθαρισµό ενώ παράλληλα φροντίζει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής.

 • Είναι sulphates free, parabens free, silicon free & polyquats free
 • Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα με κλινική μελέτη που έλαβε χώρα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών
 • Ένα 100% Ελληνικό προϊόν, από την ανάπτυξη έως & την παραγωγή του
 • Κατάλληλο για άνδρες & γυναίκες
 • Με ευχάριστο άρωμα
 • Δεν λαδώνει τα μαλλιά
 • Κατάλληλο για την πρόληψη και αντιμετώπιση της χρόνιας ή εποχικής τριχόπτωσης
 • Δερματολογικά ελεγμένο
 • Ιδανικός συνδυασμός με την Galesyn® Anti-Hair Loss Lotion
 • Προσφέρεται σε συσκευασίες των 100ml και των 300ml

Αναζητήστε το στα φαρμακεία!

Οδηγίες Χρήσης: εφαρµόστε σε βρεγµένα µαλλιά, κάνετε απαλό µασάζ για 2-3 λεπτά και έως τη δηµιουργία αφρού. Ξεπλύνετε καλά και επαναλάβετε.
Ενδεικτικά: χρήση 3 φορές την εβδοµάδα, για τουλάχιστον 3 µήνες.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΩΝ

Συνδυασµός εκχυλισµάτων Scutellaria Baicalensis root, Glycine Soja Germ & Triticum Vulgare Germ (Baicapil™) που τροφοτονώνει την ανάπτυξη των τριχών και συµβάλλει στην προστασία απέναντι στις ελεύθερες ρίζες, το οξειδωτικό stress και τη γήρανση. Δρα βελτιώνοντας την κατάσταση των κυττάρων του τριχοθυλάκιου και του µικροπεριβάλλοντος της περιοχής βοηθώντας έτσι στη διατήρηση της ισορροπίας µεταξύ αναγενούς και τελογενούς σταδίου.

ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ

Σύµπλεγµα Βιταµινών Ε, C, Α, Β1, Β3, Β5, Β8 µε εκχυλίσµατα δενδρολίβανου (rosemary), θυµαριού (thymus) και τσουκνίδας (nettle) (Vitahair Complex) µε δράση κατά της τριχόπτωσης.

ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΣΙΤΟΥ

Έχουν μαλακτική δράση στα μαλλιά αφήνοντάς τα ευκολοχτένιστα, ελαστικά, απαλά και λαμπερά.

ΑΛΟΗ, ΔΕΞΠΑΝΘΕΝΟΛΗ, ΙΝΟΥΛΙΝΗ

Συστατικά που περιποιούνται και ενυδατώνουν το δέρμα, βοηθώντας το να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Galesyn® Anti Hair Loss Lotion

Πρωτοποριακή λοσιόν μαλλιών με σημαντική συμβολή στην τροφοτόνωση της ανάπτυξης των τριχών και στη μείωση της τριχόπτωσης.

Περιέχει το καινοτόμο δραστικό συστατικό Capixyl™ (συνδυασμός βιομιμητικού πεπτιδίου με εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού), το οποίο στοχεύει στις κύριες αιτίες της τριχόπτωσης, προκαλεί ορατή αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών και ενισχύει την αγκίστρωση των τριχών στο τριχωτό. Περιέχει επίσης Baicapil™ (συνδυασµός εκχυλισµάτων Scutellaria Baicalensis root, Glycine Soja Germ & Triticum Vulgare Germ) που τροφοτονώνει την ανάπτυξη των τριχών και αυξάνει την πυκνότητα των μαλλιών, και το Vitahair Complex (σύµπλεγµα Βιταµινών Ε, C, Α, Β1, Β3, Β5, Β8 με εκχυλίσµατα δενδρολίβανου, θυµαριού και τσουκνίδας) που δρα κατά της τριχόπτωσης. Η μοναδική της σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με αλόη, βιταμίνη Ε, υδρολυμένες πρωτεϊνες σίτου και γλυκερίνη, συστατικά που περιποιούνται και ενυδατώνουν το δέρμα συμβάλλοντας στη διατήρηση του σε καλή κατάσταση.  Χρησιμοποιείται ως έχει ή/και σε συνδυασμό με APIs μετά από συνταγογράφηση του θεράποντος ιατρού και παρασκευή γαληνικού σκευάσματος στο φαρμακείο.

 • Δεν κολλάει και δε λαδώνει τα μαλλιά
 • Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα
 • Διαθέτει ευχάριστο άρωµα
 • Δερµατολογικά ελεγµένη
 • Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα με κλινική μελέτη που έλαβε χώρα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών
 • Κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες
 • Προσφέρεται σε συσκευασίες των 100ml

Αναζητήστε την στα φαρμακεία!

Οδηγίες Χρήσης: 1-2 εφαρµογές την ηµέρα. Ψεκάστε απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής την κατάλληλη ποσότητα ώστε να καλύψετε την περιοχή εφαρµογής. Κάνετε απαλό µασάζ µε τις άκρες των δακτύλων. ∆ε χρειάζεται ξέβγαλµα. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Χρήση Εξωτερική. Εφαρµογή για
τουλάχιστον 3 µήνες.

Φάση συντήρησης: χρήση τουλάχιστον 3 φορές την εβδοµάδα.
Αραιό τριχωτό: χρησιµοποιείστε το ακροφύσιο ως έχει
Πυκνότερο τριχωτό: χρησιµοποιείστε το ακροφύσιο µε την επέκταση.

ACETYL TETRAPEPTIDE-3 & RED CLOVER EXTRACT

Συνδυασµός πεπτιδίου Αcetyl tetrapeptide-3 & Red Clover extract (Capixyl™) πλούσιο σε Biochanin A για αποφυγή προοδευτικά κοντύτερων και λεπτότερων µαλλιών και ενίσχυση της σταθεροποίησης των τριχών.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΩΝ

Συνδυασµός εκχυλισµάτων Scutellaria Baicalensis root, Glycine Soja Germ & Triticum Vulgare Germ (Baicapil™) που τροφοτονώνει την ανάπτυξη των τριχών και συµβάλλει στην προστασία απέναντι στις ελεύθερες ρίζες, το οξειδωτικό stress και τη γήρανση. Δρα βελτιώνοντας την κατάσταση των κυττάρων του τριχοθυλάκιου και του µικροπεριβάλλοντος της περιοχής βοηθώντας έτσι στη διατήρηση της ισορροπίας µεταξύ αναγενούς και τελογενούς σταδίου.

ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ

Σύµπλεγµα Βιταµινών Ε, C, Α, Β1, Β3, Β5, Β8 µε εκχυλίσµατα δενδρολίβανου (rosemary), θυµαριού (thymus) και τσουκνίδας (nettle) (Vitahair Complex) µε δράση κατά της τριχόπτωσης.

ΑΛΟΗ, ΙΝΟΣΙΤΟΛΗ, ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΣΙΤΟΥ, ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ

Συστατικά που περιποιούνται και ενυδατώνουν το δέρμα συμβάλλοντας στη διατήρηση του σε καλή κατάσταση. Οι υδρολυμένες πρωτεΐνες σίτου και η γλυκερίνη έχουν μαλακτική δράση στα μαλλιά αφήνοντάς τα ευκολοχτένιστα, ελαστικά, απαλά και λαμπερά.

galesyn-hair-skin-nails_400x800

Hair, Skin & Nails

Συμπλήρωμα διατροφής για τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών.

Ιδανικός συνδυασμός 28 συστατικών για δύναμη, αντοχή και όγκο στα μαλλιά, ελαστικότητα στο δέρμα, δυνατά και υγιή νύχια. Μοναδική σύνθεση με το καινοτόμο ενεργό συστατικό φυσικής προέλευσης Ovoderm®, πηγή φυσικών βιομορίων, όπως Κολλαγόνο Τύπου Ι, Υαλουρονικό οξύ, Ελαστίνη, Γλυκοζαμίνη, Λυσοζύμη, Χονδροϊτίνη και Κερατίνη. Περιέχει επίσης Βιοτίνη, Ψευδάργυρο και Σελήνιο που συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος και Χαλκό που συμβάλλει στο φυσιολογικό χρωματισμό των μαλλιών και του δέρματος. Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνες A, B2, B3 που συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης του δέρματος, Βιταμίνη C που συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος και Βιταμίνη Ε που συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

 • Ένα 100% Ελληνικό προϊόν, από την ανάπτυξη έως & την παραγωγή του
 • Ολιστική περιποίηση ομορφιάς
 • Συμβάλλει στην ενδυνάμωση των μαλλιών και των νυχιών
 • Βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης του δέρματος
 • Προάγει τη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών και βοηθά στη μείωση της τριχόπτωσης
 • Πλούσια σύνθεση που παρέχει θεμελιώδη θρεπτικά συστατικά για συνολική βελτίωση σε μαλλιά, δέρμα και νύχια
 • Συσκευασία 120 καψουλών

Αναζητήστε το στα φαρμακεία!

Οδηγίες Χρήσης: Λαμβάνετε 2 κάψουλες την ημέρα (1 πρωί – 1 βράδυ) μετά τα γεύματα. Η κάψουλα λαμβάνεται ολόκληρη με τη βοήθεια νερού. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης διότι μπορεί να προκληθούν ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

OVODERM

Καινοτόμο συστατικό φυσικής προέλευσης, το οποίο είναι πηγή φυσικών βιομορίων, όπως κολλαγόνο τύπου Ι, υαλουρονικό οξύ, ελαστίνη, γλυκοζαμίνη, λυσοζύμη, χονδροϊτίνη και κερατίνη.

Eνεργοποιεί τους θύλακες και διεγείρει την ανάπτυξη των τριχών, με αποτέλεσμα πιο πυκνά¹(+12%) και δυνατά μαλλιά. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες επιβραδύνοντας τις διαδικασίες γήρανσης και εξασθένησης των μαλλιών και του δέρματος. Αυξάνει την ελαστικότητα ¹(+13%) και τη σφριγηλότητα ¹ (+66%), την απαλότητα και την ενυδάτωση του δέρματος. Προάγει την ενδογενή παραγωγή υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου (+180%), συμβάλλοντας στην προστασία και την αποκατάσταση του δέρματος. Μειώνει την άδηλη απώλεια νερού (-43%) , την όψη κουρασμένου δέρματος (-36%) και την εμφάνιση κηλίδων (-5%) και ρυτίδων. Βελτιώνει το ρυθμό ανάπτυξης (+7%) υγιών και δυνατών νυχιών.

¹Σύμφωνα με in vivo μελέτη αποτελεσματικότητας που έγινε σε εθελοντές που έλαβαν 300mg Ovoderm ημερησίως για 60 ημέρες

L-ΚΥΣΤΙΝΗ, L-ΜΕΘΕΙΟΝΙΝΗ, ΑΡΓΙΝΙΝΗ, ΘΕΙΟΥΧΑ ΑΜΙΝΟΞΕΑ

Δοµικοί λίθοι για τη σύνθεση της κερατίνης, βασικής πρωτεΐνης των µαλλιών, των νυχιών και του δέρματος.

Η Κυστίνη δρα στην διάμετρο την ανθεκτικότητα και την πυκνότητα της τρίχας . Η Αργινίνη διεγείρει την μικροκυκλοφορία παρέχοντας θρεπτικά συστατικά.

ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ (Zn), ΣΕΛΗΝΙΟ (Se), ΧΑΛΚΟΣ (Cu)

Ιχνοστοιχεία που είναι συστατικά σημαντικών ενζύμων με αντιοξειδωτική δράση.

Το Σελήνιο ενισχύει τους θύλακες των τριχών. Χαμηλά επίπεδα του έχουν συσχετιστεί με τριχόπτωση και ευθραυστότητα νυχιών. Ο Ψευδάργυρος συμμετέχει στον κύκλο του θύλακα της τρίχας, με αυτόν τον τρόπο προάγει την ανάπτυξη και υγεία των μαλλιών. Επίσης, προστατεύει από την πρόωρη τριχόπτωση και έλλειψη του οδηγεί σε πρόωρο γκριζάρισμα των μαλλιών. Ο Χαλκός ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης , βοηθά στη χρήση του σιδήρου από τον οργανισμό και αυξάνει το μέγεθος του τριχοθυλακίου.

ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ 12 ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ, ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ EQUISETUM ARVENSE & VITIS VINIFERA

Το σύμπλεγμα των 12 βιταμινών (Βιταμίνες Α, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D, E, Φολικό οξύ και D-Βιοτίνη) παρέχει θρεπτικά συστατικά για την σωστή λειτουργία των κυττάρων συμβάλλοντας στην όψη υγιών μαλλιών, δέρματος και νυχιών.

Το φυτικό εκχύλισμα Equisetum Arvense είναι τιτλοδοτημένο με 7% πυρίτιο, δυναμώνει την τρίχα και τα νύχια, εμποδίζοντας τη λέπτυνση και το εύκολο σπάσιμο τους.
Το φυτικό εκχύλισμα Vitis Vinifera έχει αντιοξειδωτική δράση και προάγει τον πολλαπλασιασμό των τριχοθυλακίων.

Σειρά εξειδικευμένων προϊόντων για ενυδάτωση, προστασία και φροντίδα του δέρματος, χωρίς τσιμπήματα.

Care & Protect

Περισσότερα